Ongewenste haargroei

Ongewenste haargroei is voor veel mensen een groot probleem en een dagelijkse last. Bestaande methoden zoals scheren, harsen en epileren werken vaak onvoldoende en op korte termijn. Met de nieuwste technologie├źn op het gebied van licht en laser is het mogelijk meer en voor langere tijd haargroei reductie te verkrijgen. Vrijwel alle lichaamsdelen zoals het gezicht, de benen, armen, oksels, bikinilijn en rug kunnen behandeld worden.

Huidtherapie-Gemert werkt samen met Medi Skin Care en maakt gebruik van de Diode laser, dit is de meest effectieve laser voor ongewenste haargroei. Haar bevat pigment (melanine) dat het laserlicht absorbeert en omzet in warmte. Deze warmte wordt via de haar naar het haarzakje geleid, waardoor deze vernietigd wordt.

Kiest u voor laserontharing, dan wordt u uitgebreid voorgelicht door uw huidtherapeut. Zo hoort u bijvoorbeeld dat u een aantal weken voor de behandeling, maar ook tijdens de kuur de huid niet mag zonnen of onder de zonnebank mag gaan.