Huidverbetering

Het is niet vanzelfsprekend dat elke huid mooi, egaal en gezond is. Zo kan uw huid in de loop der jaren beschadigd worden door bijvoorbeeld blootstelling aan de zon, ziekte of veroudering. Hierdoor kunnen onder meer pigmentvlekken, couperose, een grauwe huid en huidveroudering in het gezicht ontstaan. Gelukkig bieden wij de oplossing: Een huidverbetering behandeling.

Omdat elke huid anders is, is onze manier van werken altijd op maat. Vooraf aan de behandeling, willen wij alles weten over uw huid en over de factoren die van invloed zijn. We verbeteren uw huid door een groot aantal veilige en resultaatgerichte medisch-cosmetische behandelingen aan te bieden. Met de juiste producten, peelings, laser en IPL of een combinatie van deze huidbehandelingen kunnen wij u een jeugdige uitstraling bieden, zonder de risico’s van een operatie.